Anugerah Homestay Melaka, MiTC, Ayer Keroh n Bandar Melaka

Selamat Datang Ke  Anugerah Homestay Melaka.


Anugerah Homestay terletak di Taman Tasik Utama, Mitc, Ayer Keroh, Mitc, Bukit Katil, Durian Tunggal, Alor Gajah, Bandar Melaka..  kini mempunyai pelbagai jenis homestay, townstay atau inap desa yang membolehkan anda dan keluarga menginap, dari yang teres setingkat, murah, sederhana, sehinggalah rumah yang exclusif, Villa dan Banglo 5 Bilik.

Anda kini boleh memilih Anugerah Homestay berdasarkan bajet dan keselesaan anda sekeluarga mahupun yang datang atas urusan kerja.. 





_______________________________________________________________________________

Harga Promosi Homestay di Melaka ada Swimming Pools ini
bermula dari Rm750 - ( 5 bilik)  


 Villa 5 Bilik

Sila Klik Gambar ini

(click gambar homestay at melaka with private swimming pool ini utk melihat 
gambar-gambar unit ini dan info mengenainya)
_______________________________________________________________________________

Banglo 5 Bilik Homestay Melaka ada
Kolam Renang 
Harga Promosi Banglo 5 bilik Homestay di Melaka ada kolam renang ini 
bermula dari Rm750 - ( 5 bilik)  

________________________________________________________________________________
Harga Promosi Homestay di Mitc, Taman Tasik Utama, Ayer Keroh ini 
bermula dari Rm300 -  
Homestay di Melaka di dalam Pusat Bandar Mitc, Taman Tasik Utama, Ayer Keroh.



 Villa Mitc - 4 bilik aircond & 4 bilik air







_________________________________________________________________________________

Harga Promosi Homestay di Ayer Keroh Melaka ini 
bermula dari Rm280 -  



_________________________________________________________________________________

Harga Promosi Homestay di Bandar Melaka ini 
bermula dari Rm200 -  



 4RC - 4 Rooms Corner


_________________________________________________________________________________
Harga Promosi Inap Desa di Melaka ini 
bermula dari Rm170 -  



 4R - 4 Rooms Intermediate

_________________________________________________________________________________
Harga Promosi Homestay murah Melaka ini 
bermula dari Rm150 -  


 3RC


______________________________________________________


Homestay di Ayer Keroh
jenis 3RMitc 
(3 bilik End Lot)


Harga Promosi bermula dari Rm170 -  
Homestay Melaka di dalam Pusat Bandar Mitc, Taman Tasik Utama, Ayer Keroh.



Untuk TEMPAHAN : sila click / klik pada gambar di atas mengikut jenis homestay.





~ Jika anda ingin mencari homestay melaka mitc ayer keroh, homestay melaka bukit katil, homestay melaka bandar,  homestay at melaka, homestay melaka murah, dan mudah ditemui, terletak berhampiran jalan utama melaka, Augerah homestay melaka adalah jawapannya..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

33 comments:

haiqal6789 said...

Cantik foto-fotonya...
tetapi knp murah ya.. kelihatan seperti exklusif..

haiqal6789 said...

Cantik foto-fotonya...
tetapi knp murah ya.. kelihatan seperti exklusif..

homestay Qaseh said...

nice photo.

MarZahDina said...

full address xder la..

Homestay Melaka/ Herba Homestay said...

Alamat dah update..
maaf lambat sikit..
sbb lama x update blog ni.. TQ

Homestay Melaka/ Herba Homestay said...

Utk anugerah homestay 3bilik, ini alamtnya..
No 17, Jln Puncak 3,
Tmn Puncak Bukit Katil,
Bukit Katil,Melaka.

Homestay Melaka/ Herba Homestay said...

Untuk Cuti sekolah Bulan March 2012 masih ada ruang utk anda booking lagi..
Segeralah membuat tempahan sebelum ianya kehabisan.. TQ..

Anonymous said...

Bang kami yang dari Johor menginap selasa minggu lepas.. kami semua berpuas hati tingal di Anugerah Homestay abg ini.. Dekat aje dengan Melaka Wonderland.. Bila kami dtg Melaka lg kami akan contact lg.. Terima kasih banyak dr kami semua..

Perindu_ZULika said...

hye, saya nak booking untuk homestay yang berdekatan melaka (town) dibandar. untuk 7-8june2012. masih available lagi>? rm? family 4adults. tq

Homestay Melaka/ Herba Homestay said...

Salam puan Zulika...
utk 6 & 7 Jun masih available lg.. 8 jun sudah penuh.. pn blh hubungi saya terus jika ingin membuat tempahan.. Terima kasih..

hasnida said...

Assalamualaikum..

saya nak book untuk tarikh 3-5.6.12 ni masih ada lagi tak? TQ.

hasnida said...

Salam

untuk tarikh 3-5 jun masih available lg tak?

hasnida said...

Salam..

untuk 3-5 jun ini..masih ada yg available lg tak?

~::Ewaa Haris::~ said...

salam.
For houseStay 3 bilik, berapa harga ye utk 2 hari 1 malam, dari hari sabtu dan ahad. if nak buat tempahan skrg utk bulan sepuluh nanti boleh tak?

TQ.

lovely said...

salam.. boleh beri alamat penuh dan no.phone tak..? TQ.

lovely said...

salam.. saya mohon utk link n copy sedikit gambar dari blog tuan/puan. bagi m'promosikan homestay tuan/puan ni.TQ..

raziah said...

saya nk book pada bln 8 nanti boleh (hr raya ke-2) yg 3 bilik tu berapa rate dia? kalu nk ke jasin jauh tak? tq

Homestay Melaka/ Herba Homestay said...

Raziah.. homestay 3 bilik raya ke-2 dah penuh, yg tingaal raya pertama.. atau 22 ogos yg raya ke-4 ada kosong..yg sblmnya dah penuh..

Homestay Melaka/ Herba Homestay said...

Lovely.. terima kasih sbb berminat mempromosikan housetay kami.. semoga "lovely" sudi bertandang ke housestay kami..

Rezal said...

http://hjmatshomestaylangkawimalaysia.blogspot.com/2012/09/affordable-and-comfortable-homestay-hj.html

boleh hubungi kami jika ingin ke langkawi

NOON IJA said...

Salam untuk 10&11 november ada kosong?? Untuk 4 bilik..

Yaya Haqeem said...

salam. saya nak book 1 Disember 2012..

Homestay Melaka/ Herba Homestay said...

Wkm salam..

Non Ija.. Masih ada lagi.. blh hubungi utk tempahan...

Yaya Haqeem... blh hubungi utk tempahan..

far-edy said...

salam... nk ty untuk pertengahan bln 12 ada kosong lg x? 1 hari shj.. tarikh check in 17.12.12 dan check out 18.12.12.. tq.

Anugerah Homestay Melaka / Homestay di melaka said...

Salam faredy... utk 17hb Dismeber tingal satu homestay je lg.. blh hubungi utk buat tempahan..

Anonymous said...

Salam, kalau sy nak book utk 7Jan 2013 utk 2 rumah mcm mn.... sy plan nk bawa 12 org dewasa n 4 kanak2

En Alang said...

Saya dari penang dan saya sangat berpuas dengan homestay en hidir nie. Nak pegi melaka wndrland, a famosa, menara tamingsari, semua dekat. X jauh dari anugrah homestay nie. Tmpay mmg strategik lah. In shaa Allah laen masa saya syang AKAN menginap anugerah homestay nie.

mus said...

teringin nak menginap di homestay di melaka, Insyallah mudah2an ada rezeki akan ke sana

Anugerah Homestay Melaka / Homestay di melaka said...

Terima Kasih banyak kepada semua yg memberi comment.. :)

aCik Anie said...

ERMM...cantik menarik.. lenkali kalo ke melaka leh lah try tido sini plak...

Pelbagai Homestay D Kota Kinabalu said...

Cantik.. Minta izin untuk ambil ilham sedikit sebanyak :)

Anonymous said...

Nk tanya harga utk sewa homestay utk cuti sek bln 6 t yg mn 1?

Anugerah Homestay Melaka said...

Harga Cuti sek berdasarkan hari minggu(jumaat-ahad) adalah supper peak atau hari biasa cuti sek (isnin-khamis)..

boleh click jenis setiap yg ada dan akan papar detail dan gambar-gambar rumah tersebut beserta harga dan kemudahan sekai.,.